28. Међународни меморијални турнир “Владан Петровић” 2024

У организацији нашег клуба, 13. и 14. априла одржан је 28. међународни меморијални турнир “Владан Петровић”. Слоган овогодишњег турнира био је “Буди шампион!”, а турнир је отворио тренер наше шампионске екипе Немања Томић. 

 

На такмичењу је учествовало 682 такмичара и овим путемо желимо свима да им се захвалимо на доласку и спортском духу који је показан оба дана такмичења. 

Првог дана такмичења у конкуренцији од 50 клубова најуспешнија је била екипа Жандармерије, док су други дан од 40 клубова најбољи били џудисти Црвене звезде.

Што се наших џудиста тиче, првог дана златну медаљу освојила је Лена Гашић, сребрни су били Станко Поповић и Лука Милачић, док су бронзани били Михајло Будивалчев Тадић, Растко Цвијић, Филип Качар, Андреј Анастасов, Јања Воденичар и Сара Димић.

Другог дана такмичења златном медаљом окитили су се Андреј Анастасов, Јања Воденичар, Вук Лалић и Дара Стојковић, сребрном Татјана Петровић, а бронзани су били Данило Ћурчић и Ненад Петровић и тиме је освојили треће место у укупном пласману.

 

Захваљујемо се свим спонзорима и пријатељима клуба на помоћи при организацији турнира!