Трофеј Ниша 2024

За викенд смо гостовали на Трофеју Ниша 2024 у организацији наших добрих пријатеља из Академије Ивезић. Поред добре атмосфере, било је и добрих борби наших такмичара, па самим тим и добрих резултата. Душан ратковић освојио је прво место у својој категорији. Филип качар, Андреј Анастасов и Петар Дудварски освојили су друго место док су Андреја …

Куп Трудбеник кортега 2024

Одличан успех нашег подмладка на купу Трудбеник кортега 2024. На укупном пласману освојено је треће место са укупно 13 медаља. Злато су освојили Лара Нешовић, Лазар Нешовић и Лена Гашић. Сребрну медаљу освојили су Матеја Ратковић, Богдан Кепић, Душан Ратковић, Андреј Анастасов и Анђела Маринковић, док су бронзани били Вук Станојевић, Андреја Николић, Данило Ћурчић, …

Првенство Србије за сениоре 2024

На првенству Србије за сениоре одржаном 24.02.2024. у београдским Шумицама наши џудисти освојили су сјајан резултат. Зоран Миленовић освојио је друго место у категорији до 100 килограма, док је Дарко Брашњовић још једном показао класу и покорио категорију до 90 килограма освојивши златну медаљу. Честитке момцима на успеху!

Победник Пирота 2024

У пироту је одржан турнир “Победник Пирота 2024” На коме је наш Богдан Кепић освојио прво место. Честитке Богдану на оствареном разултату!

Шампионат Србије за кадете 2024

На недавно одржаном првенству државе за кадете одржаном 10.02.2024. у Шумицама наша такмичарка Татјана Петровић освојила је треће место и тиме успешно започела такмичарску годину.