SJAJAN VIKEND ZA OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD

25/09/2013

Omladinski judo klub Beograd je ovog vikenda nastupao na Prvenstvu Beograda za poletarce i mlađe seniore, kao i na međunarodnom turniru Laćarak open za pionire u Sremskoj Mitrovici.

Najmlađi takmičari našeg kluba bili su najuspešniji u Beogradu osvojivši 7 medalja od kojih su 3 bile zlatne, jedna srebrna i tri bronzane. Ovime je Omladinski džudo klub Beograd pokazao da se u njemu i dalje najbolje radi sa najmlađom decom.

Mlađi seniori Omladinskog džudo kluba Beograd su takođe bili najuspešniji u Beogradu osvojivši tri zlatne i pet bronzanih medalja, nastavivši kontinuitet u pravljenju dobrih rezultata.

Pioniri u Sremskoj Mitrovici su zabelezili sjajan uspeh osvojivši osam medalja, od kojih su 5 bile zlatne, 2 srebrne i jedna bronzana. Pioniri su osvojili i pehar za najuspešniju ekipu za starije pionire i pionirke.

Ovaj vikend je pokazao da je Omladinski džudo klub posvećen u radu sa svim uzrasnim kategorijama i da to radi najbolje u Srbiji.

Rezultate sa prvenstva Beograda za poletarce i ml. seniore možete preuzei ovde>>>Prvenstvo Beograda za poletarce i mladje seniore, a sa međunarodnog turnira iz Sremske Mitrovice ovde>>>Laćarak open 2013