OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD-MILE DRAGIĆ ZABELEŽIO FANTASTIČNE REZULTATE NA TURNIRIMA ZA MLAĐE UZRASNE KATEGORIJE

17/11/2014

Omladinski Džudo Klub Beograd-Mile Dragić, nastavio je i ovog meseca da dominira u regionu u konkurenciji mlađih uzrasnih kategorija. Posle ostvarenih fantastičnih rezultata u Rumi i Kikindi gde je osvojeno 10 medalja i jedan pehar, odlične rezultate napravio je i Mateja Stošić koji je na dva izuzetno jaka turnira u Austriji i Sloveniji osvojio zlatne medalje i time pokazao da je jedan od najperspektivnijih mladih džudista u Evropi.

koroska

Stošić na pobedničkom postolju u Sloveniji

„Izuzetno smo posvećeni radu sa mlađim uzrasnim kategorijama i pokušavamo da napravimo prepoznatljivu džudo školu. Radimo i na omasovljavanju, pa sa tim u vezi imamo i početničku grupu od oko 50 dece. Naši mladi takmičari su superiorni gde god da se pojave i mislim da nas tek očekuju veliki rezultati sa njima i to u periodu koji je najbitniji za sportiste, a tu pre svega mislim na juniorski i seniorski uzrast“, naglasio je trener Filip Križan.

Austrija

Stošić na pobedničkom postolju u Austriji

Takođe, ovog meseca džudisti Omladinskog Džudo Kluba Beograd-Mile Dragić, briljirali su i na turniru u Skoplju gde su osvojili osam medalja i to 3 zlatne, 2 srebrne i 3 bronzane.

„Jako dobar rezultat, na ovom velikom turniru. Pokazali smo kvalitet i dobar džudo i dokazali da smo institucija u svakom smislu te reči. Rezultat je samo očekivani ishod onoga što se dešava u našim  salama za treninge. Čestitam svim našim takmičarima“, bio je jasan strateg Nikolić Nemanja.

Skoplje

Pobednička ekipa ODŽK Beograd-Mile Dragić