OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD NAJUSPEŠNIJI KLUB NA PRVENSTVU BEOGRADA ZA KADETE

02/02/2014

U CKS „Šumice“ 1. Februara 2014. godine održano je prvenstvo Beograda za  kadete. Na ovom prvenstvu učešće je uzelo trinaest takmičara Omladinskog džudo kluba „Beograd“. U veoma  dobroj konkurenciji naš tim osvojio je deset medalja od kojih 5 zlatnih, 3 srebrne i 2 bronzane. Pored medalja ostvaren je još jedan plasman za prvenstvo države.

BG kadeti 60

Dušan Stefanović na pobedničkom postolju

„Naše devojke i momci još jednom su pokazali da su dominantni u konurenciji kadeta. Visok nivo fizičke spreme i dobro poznavanje džudo-a, rezultirali su ovim uspehom. Treba ostati hladne glave, jer nas tek čeka glavni ispit za dve nedelje u Nišu, a to je prvenstvo Srbije. Radimo i dalje po planu i programu koji smo zacrtali i nadamo se najboljem. Pored domaćih spremamo se i za međunarodne turnire i tu takođe očekujemo da možemo da napravimo dobre rezultate“, naglasio je trener Slaviša Nerandžić.

BG kadeti 52 BG kadeti 63

„Izuzetno sam zadovoljan rezultatom na prvenstvu Beograda. Ostale su još neke finese koje moraju da se srede do prvenstva Srbije i  nadam se da ćemo tada takođe postići ovako dobre rezultate“, dodao je trener Filip Križan.

BG kadetiRezultate sa prvenstva Beograda možete videti ovde>>>Prvenstvo Beograda za kadete 2014