OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD-MILE DRAGIĆ UBEDLJIVO NAJBOLJI NA PRVENSTVU SRBIJE ZA KADETE

17/02/2014

Na prvenstvu Srbije za kadete koje se održalo 14.2.2014. godine u Nišu, Omladinski džudo klub “Beograd-Mile Dragić” učestvovao je sa 11 takmičara. U veoma jakoj konkurenciji naš tim osvojio je 8 medalja: 4 zlatne i 4 bronzane. Osvojen je i pehar za najboljeg takmičara koji je pripao našem Filipu Živojinoviću. Sa ovim brojem medalja Omladinski džudo klub Beograd- Mile Dragić zauzeo je lidersku poziciju u konkurenciji kadeta u Srbiji.

Kadetsko 2014

Šamiponska generacija

“Veoma jako prvenstvo na kome su naši borci briljirali. Sigurno, zrelo, pametno odrađena svaka borba. Ispoštovali su svaki naš dogovor, taktiku koju smo im zadavali i tako rešavali svoje protivnike. Hteo bih svima da im čestitam na izuzetnom uspehu”, komentar je trenera Nikolić Nemanje

“Hteo bih da čestitam našim takmičarima na velikom zalaganju i pravom pristupu na takmičenju. Preveliki trud i rad se isplatio i rezultirao ovolikim brojem medalja. Bilo je i malih nesigurnosti  kod pojedinaca, nekom i sreća nije bila naklonjena, ali to sve prati sportska takmičenja. Još jednom bravo”, izjavio je trener Slaviša Nerandžić.

“Stvarno izuzetan uspeh naših kadeta i kadetkinja. Jako mi je drago što su shvatili da se samo uz mukotrpan rad može doći do rezultata. Ovo će im sigurno biti veliki podstrek u daljoj karijeri”, bio je kratak trener Filip Križan.

Treba još reći da je klub organizovao i mali koktel u prostorijama kluba u ime rezultata koji su naši kadeti postigli.

Osvajače medalja možete videti ovde>>>Prvenstvo Srbije za kadete 2014