OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD-MILE DRAGIĆ ORGANIZUJE 20. MEĐUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR „VLADAN PETROVIĆ“

11/04/2014

U nedelju 13.4.2014. u Sportskom Centru „Šumice“, Omladinski džudo klub Beograd-Mile Dragić, organizuje jubilarni 20. Međunarodni memorijalni džudo turnir „Vladan Petrović“.

Na turniru se očekuje preko 600 učesnika iz zemlje i inostranstva. Svoje učešće su potvrdile ekipe iz Hrvatske, BIH, Crne Gore, Makedonije i Rumunije, a očekuje se dolazak i ekipa iz Mađarske. Posebi gosti biće ekipe sa Kosova i Metohije.

Takmicenje V Petrovic

„Mislim da će i ove godine naš turnir biti jedan od najkvalitetnijih i najmasovnijih turnira u regionu. To je donekle i logično, kada turnir organizuje tako veliki klub kao što je ODŽK „Beograd-Mile Dragić“. Očekujem veliki broj kvalitetnih takmičara iz inostranstva, a nadam se da će borbe u konkurenciji kadeta biti veoma interesantne, jer se najavio veliki broj naših kadetskih reprezentativaca, kao i  velik broj kadeta iz zemalja u okruženju. Pozivam ovom prilikom sve klubove da dođu i takmiče se i tako uveličaju ovaj izuzetan džudo događaj“, izjavio je sportski direktor ODŽK Beograd-Mile Dragić, Milan Dišović

Propozicije turnira možete videti ovde>>>Dopis za turnir Vladan Petrovic