OMLADINSKI DŽUDO KLUB BEOGRAD DOMINIRAO PROTEKLOG VIKENDA

28/10/2013

Omladinski džudo klub Beograd, proteklog vikenda uzeo je učešće na tri turnira.

U Beogradu je održan Trofej džudo kluba Partizan, „Svetislav Ivanović -Es“ posvećen tvorcu džudo-a u Srbiji. Na tom turniru naš klub zabeležio je odlične rezultate osvojivši devet medalja i to 5 zlatnih, 3 srebrne i 1 bronzanu. Osvojeni su i pehari za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih poletaraca, kao i konkurenciji poletaraca.

Naša Nikolić Katarina na prvom mestu

Rezultate sa turnira možete pogledati ovde>>>Trofej Es 2013

Drugi deo ekipe Omladinskog džudo kluba Beograd uzeo je učešće na Međunarodnom turniru Josipa Potneka u Osijeku, Hrvatska. Na ovom turniru naši takmičari su osvojili  19 medalja i to: 11 zlatnih, 4 srebrne i 4 bronzane. Takođe, Omladinski džudo klub Beograd osvojio je pehar za drugoplasiranu ekipu na turniru iza domaćina koji je imao 70 prijavljenih takmičara.

Rezultate iz Osijeka možete videti ovde>>>Osijek 2013

Na Međunarodnom turniru „Dubrovnik Open“ za seniore, naš takmičar Nemanja Bogdanović osvojio je treće mesto i nastavio niz odličnih rezultata. Kada se na sve doda i sedmo mesto našeg Marka Vukićevića sa prvenstva sveta za juniore, može se konstatovati da je pe protekla nedelja prošla u znaku OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA BEOGRAD.

Nemanja Bogdanović na pobedničkom postolju