ODRŽAN DŽUDO SPEKTAKL ZA MLAĐE UZRASNE KATEGORIJE, „VLADAN PETROVIĆ 2014“

14/04/2014

U nedelju 13.4.2014 u Sportskom centru Šumice, održan je 20. jubilarni međunarodni memorijalni džudo turnir „Vladan Petrović 2014“ u organizaciji Omladinskog džudo kluba „Beograd-Mile Dragić“. Na turniru koji su svi gosti ocenili kao najbolji na kome su do sada učestvovali, takmičilo se 550 takmičara iz 60 klubova i 7 zemalja. Ove impozantne brojke sigurno svrstavaju ovaj turnir u najbolje turnire u regionu, pa i šire.

Vladan Petrovic 2014 1 Vladan Petrovic 2014 2

Takmičenje se odvijalo na 6 borilišta u 3 uzrasne kategorije, ukupno 55 težinskih kategorija. Na takmičenju su sudile nacionalne sudije na čelu sa predsednikom sudijske organizacije i našim najboljim internacionalnim sudijom „A“ kategorije, Sinišom Škrbićem.

Vladan Petrovic 2014 13

Za takmičare su bile obezbeđene medalje, a za najbolje u svakoj uzrasnoj kategoriji i pehari. Takođe pehari su dodeljeni i za najuspešnije ekipe u ukupnom plasmanu. Treće mesto osvojila je ekipa „Lugoj“ iz Ruminije, drugo mesto osvojila je ekipa „Dinama“ iz Pančeva, dok je najbolja ekipa bila ekipa Omladinskog džudo kluba „Beograd-Mile Dragić“.

Vladan Petrovic 2014 12

Gosti turnira su bili: porodica Vladana Petrovića, državni sekretar za sport Gospodin Predrag Peruničić koji je i otvorio ovaj turnir, generalni sekretar džudo saveza Srbije Gospođa Lidija Popvić, selektor kadetske reprezentacije Munir Šabotić, proslavljeni džudo asovi, Miloš Mijalković, Miroslav Jočić, Milan Dragić, Aleksandar Kukolj, Marko Vukićević…

Vladan Petrovic 2014 8

Turnir je protekao u odličnim borbama u sportskom duhu bez ijednog incidenta. Posebno su bile zanimljive borbe u konkurenciji pionira i kadeta.

Rezultate sa turnira možete videti ovde>>>Vladan Petrovic 2014