MARKO VUKIĆEVIĆ BRONZANI NA ALPE ADRIA KUPU U ITALIJI,JOVANOVIĆ FILIP SEDMI

27/01/2013

Posle Mađarske, naš Marko Vukićević na takmičenju u Italiji potvrdio odličnu formu i još jedom dokazuje da je budućnost našeg kluba, pa i srpskog judoa. Naime u Linjanu (Italija), 26. i 27. Januara 2013. održan je Alpe Adria Kup gde je Omladinski Judo Klub Beograd poslao petoricu takmičara. Najbolji rezultat postigao je Vukićević osvojivši sjajno 3. mesto u kategoriji do 66kg i u konkurenciji od 49 takmičara. Marko je kroz 6 mečeva pokazao da je u odličnoj formi i da je sazreo za veliki rezultat.

Pored sjajnog Vukićevića Omladinski judo klub predstavljali su i Milenković Nikola, Nerandžić Aleksandar, koji su usled nedostatka iskustva na ovakvim turnirima završili turnir u prvim mečevima. Ražnatović Jovan se sjajno borio i u 5 mečeva pobedio 3 puta, što predstavlja još jedan u nizu koraka ka pravoj formi koja se očekuje od ovog borca.

Naš najbolji kadet, Filip Jovanović je srčanom borbom koja se od njega uvek očekuje, kroz šest mečeva u konkurenciji od 44 takmičara zauzeo odlično sedmo mesto. Filip je ove godine, kao i prošle jedan od ozbiljnijih kandidata za osvajanje Evropske medalje. Svakako da ovaj rezultat daje “vetar u leđa” na put ka tom cilju.

Još jednom čestitamo svim našim takmičarima koji su na pravi način reprezentovali Omladinski Judo Klub Beograd, kao i celoj srpskoj delegaciji koja je ostvarila dobar rezultat na ovom veoma jakom takmičenju.

Rezultate mozete da preuzmete ovde >>>Alpe Adria 2013