KADETI OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA BEOGRAD-MILE DRAGIĆ OSVOJILI DVE MEDALJE NA PRVENSTVU BALKANA

16/06/2014

Na prvenstvu Balkana koje se održalo u Ksantiju, Grčka, Omladinski džudo klub Beograd-Mile Dragić osvojio je dve medalje: srebrnu i bronzanu. U veoma jakoj konkurenciji naši takmičari Lazar Dramićanin i Stefan Mićić došli su do odličija.

Dramićanin je u kategoriji do 81 kg osvojio srebrnu medalju pobedivši 3 i izgubivši 1 borbu, dok je Mićić osvoji bronzu izgubivši jednu i pobedivši 3 borbe.

Balkansko 2

Lazar Dramićanin na pobedničkom postolju

Balkansko 1

Stefan Mićić na pobedničkom postolju

„Veoma dobar rezultat naših kadeta na ovom Balkanskom prvenstvu. Lazar je posle jedne ozbiljne povrede uspeo da se vrati i osvoji srebro, za koje sam siguran da bi bilo zlato da nije imao problema sa ramenom. Stefan je izgubio zahvaljujući jednoj diskutabilnoj odluci sudija, ali je uspeo da ostane hladan do kraja i zauzme treće mesto. Međutim imaće sledeće godine „popravni“ pa će moći da dokaže svoj kvalitet. Ostali takmičari su se dobro borili, ali očigledno ne dovoljno za osvajanje nekog plasmana. Ovaj rezultat bi sigurno bio još bolji da smo putovali u punom sastavu, ali sada imamo druge prioritete i usmereni smo ka njima“, bio je komentar trenera Slaviše Nerandžića

Rezultate sa Prvenstva Balkana moćete videti ovde>>> http://www.hjf.gr/files/events/560/3190.pdf