DOMINACIJA OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA BEOGRAD-MILE DRAGIĆ NA PRVENSTVU BEOGRADA ZA POLETARCE I MLAĐE SENIORE

22/09/2014

Na prvenstvu Beograda za poletarce i mlađe seniore koje se održalo 20.9.2014 u CKS Šumice i na kome je učestvovalo preko 200 takmičara, Omladinski džudo klub Beograd-Mile Dragić napravio je fantastičan rezultat osvojivši 17 medalja i to 10 zlatnih, 1 srebrna i 6 bronzanih.

 20140920_100738„Izuzetan rezutat koji smo napravili je dokaz velikog rada i napora koji smo uložili na treninzima. Podjednako bih pohvalio i poletarce i mlađe seniore, koji su još jednom dokazali da se u našem klubu na najkvalitetniji način pristupa trenažnom procesu. Treba reći da su rezultat za mlađe seniore uglavnom postizali kadeti i juniori, što svakako raduje i daje nam nadu da nas u budućnosti očekuje još ovakvih pobeda. Ovo je tek „zagrevanje“, očekuje nas i zvanično prvenstvo Srbije na kojem bi trebalo da potvrdimo kvalitet.“, rekao je trener Nerandžić Slaviša.

Osvajače medalja možete pogledati ovde >>>Prvenstvo Beograda za poletarce i mlađe seniore 2014

Koristimo ovu priliku da čestitamo braći Majdov na osvojenim medaljama i ostalim takmičarima reprezentacije Srbije na osvojenim plasmanima na Evropskom prvenstvu za juniore.